top of page
facebook banner.png
 💜 LOVEBATTLE 2024 voittaja on MC Kajo! Hopealle sijoittui Tuuliviiri ja pronssille räppäsi Niko Nova. Harrastesarjan kunniamaininnan ansaitsi Hapokas. SYDÄMELLINEN KIITOS jokaiselle rohkealle osallistujalle! Kiitos myös upea yleisö ja kaikki muut paikalla olleet - illan tunnelma oli lämmin ja täynnä rakkautta.  T. Lovebattle


MISTÄ ON KYSE?

LOVEBATTLE 2024 on freestylerap battle, jossa osallistujat kisaavat toisiaan vastaan improvisoiduilla rapeilla. Se, joka kehuu parhaiten, voittaa.  

Helsingin Tiivistämöllä 3.5.2024 järjestettävän Lovebattle-tapahtuman tarkoituksena on tuoda rakkautta rapskeneen ja piristää jo olemassa olevaa rap kulttuuria. Tavoitteena on haastaa räppärit kehumaan toisiaan jo tutuksi tulleiden servausten sijaan ja rohkaista lavalle niitä, joita laji kiinnostaa - sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. 

LOVEBATTLE pitää sisällään sekä kilpailu- että  harrastesarjan. Harrastesarjassa jokainen kiinnostunut saa matalalla kynnyksellä tulla kokeilemaan battlaamista. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Sarjassa ei valita voittajaa vaan freestyleräpätään rakkaudesta lajiin. Innokkain palkitaan kunniamaininnalla. Tavoitteena on saada mukaan myös niitä battlaamisesta kiinnostuneita, jotka eivät aiemmin ole uskaltautuneet kilpailemaan tai eivät ole kokeneet perinteistä kulttuuria omakseen.  Kilpailusarjassa kokeneemmat räppärit pääsevät ottamaan mittaa toisistaan kehumalla. 
Mitä tapahtuu, kun pakka käännetäänkin ylösalaisin ja roastit vaihtuvat rakkauteen?

Kisakategoriaa tuomaroivat asiantuntevat tuomarit. Kolme parasta osallistujaa palkitaan rahanarvoisilla palkinnoilla.


PALKINNOT
 

1. Pääpalkinto 200€

2. Toiseksi tulleelle 50€

3. Kolmanneksi sijoittuneelle tuotepalkinto. 

 

Harrastesarjassa palkitsemme innokkaimman ja rakkaudellisimman battlaajan tuomareiden myöntämällä kunniamaininnalla. Kunniamaininnan tulee saamaan se joka hurmaa tuomarit heittäytymiskyvyllään, itsensä ylittämisellä sekä sydämellisyydellään. Tässä sarjassa tuomaristo ei etsi teknisesti tai lyyrisesti taitavinta vaan sitä joka hoitaa homman kotiin rakkaudesta lajiin!


AIKATAULU JA SISÄÄNPÄÄSY

Ovet auki klo 19. Tapahtuma
alkaa klo 20 ja kestää koko illan. Sisäänpääsy ilmainen, vapaaehtoiset supportit tervetulleita!

Ikärajaa osallistumiselle ei ole. Paikalla noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Huomioithan että tapahtuma on päihteetön.

Oikeudet tapahtumamuutoksiin pidätetään.


 💜 LOVEBATTLE järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2022. Voittajaksi kruunattiin Roihu, hopeaa otti Niko Nova ja pronssia nappasi Tiia Karoliina. Harrastesarjan kuinniamaininnan sai Tuuliviiri. 

 

 
MISSÄ?

TIIVISTÄMÖ

Kaasutehtaankatu 1,
Rakennus 5
00540 Helsinki

MILLOIN?

 

3.5.2024. Ovet auki klo 19. Tapahtuma alkaa klo 20. 
 

ILMOTTAUDU MUKAAN!​ 

Kiitos kaikille osallistuneille! 


TÄRKEÄÄ OSALLISTUJILLE JA YLEISÖLLE: 
 

 Lovebattleissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita:

  •  Ei syrjintää (rasismia, seksismiä, homofobiaa, transfobiaa, cisseksismiä, ableismia)

  • Älä oleta muiden sukupuolta, taustaa, seksuaalisuutta, toimintakykyä tai varallisuutta

  • Anna tilaa, älä koske ilman lupaa

  • Ei epäkunnioittavaa kehokommentointia

  • Kunnioita muita osallistujia, yleisöä, henkilökuntaa ja itseäsi

  • Mikäli käyttäydyt tapahtumassa huonosti, epäkunnioittavasti tai asiattomasti, joudumme poistamaan sinut tilaisuudesta.

  • Jos koet uhkaa, ahdistelua, syrjintää tai kohtaat muita ongelmallisia tilanteita, ota yhteys Lovebattlen järjestäjiin tai Tiivistämön henkilökuntaan.

  • Tapahtumassa on paikalla valokuvaaja ja videokuvaaja. Osallistumalla hyväksyt, että kuvamateriaalia julkaistaan tapahtuman jälkeen Lovebattlen ja mahdollisesti kolmannen osapuolen sosiaalisen median (IG, FB, TikTok, Youtube) kanavissa. 

  • Järkkärillä kuvaaminen tapahtumassa ei ole sallittua. Omalla puhelimella saa kuvata/somettaa paikan päältä!


Kysyttävää? Ota yhteyttä tai tutustu lisää:


Sähköpostilla: lovebattlehelsinki@gmail.com
Instagramissa: @lovebattlehelsinki
Facebookissa: Lovebattle Helsinki


 

Järjestäjinä toimivat Sanna "Sasa" Laine ja Saara "Hunni" Anttila. Tapahtumassa mukana myös Tiivistämö, OSW ja Helsingin kaupunki.

 

image.png
unnamed.png
Näyttökuva 2022-2-26 kello 14.39_edited.
bottom of page